O nama

Firma Stemal doo je osnovana 1998. godine sa sjedištem u Milićima, Bosna i Hercegovina. Stemal doo je zastupnik Uddeholm tračnih testera za Bosnu i Hercegovinu i svo vrijeme se bavi prodajom i uvozom tračnih testera švedskog brenda Uddenholm.

Uddeholm je švedski brend kompanije Voestalpine  koja se bavi proizvodnjom tračnih testera od nadaleko poznatog Švedskog čelika po najvećim svjetskim standardima.

Svi proizvodi dolaze u fabričkom pakovanju na paletama te posjeduju certifikate hemijskog sastava i tvrdoće. Našim klijentima nudimo isljučivo Uddeholm tračne testere, nazubljene ili ne nazubljene na željenu metražu i korak zuba. 

Uz posebne pogodnosti vršimo prodaju fabričkog pakovanja tj. paletu. Korak zuba na koji možemo da nazubimo (u milimetrima) je: 12, 15, 20, 25, 30, 35 i 45. 

Želite li unaprijediti svoje poslovanje, te učiniti svoju proizvodnju efikasnijom oslonite se na kvalitetu Uddeholm tračnih testera i naš “know how”, koji smo uvijek spremni podijeliti sa našim kupcima. Slobodno nas kontaktirajte, radujemo se Vašem pozivu.